zombi 2

Vpis

Dekleta Twirling, mažoretnega in plesnega kluba Lenart blestela na državnem prvenstvu

Minuli vikend, 9. in 10. aprila je v Benediktu potekalo 21. odprto državno prvenstvo Mažoretne in twirling zveze Slovenije. Na finalu so se izkazala tudi dekleta Twirling, mažoretnega in plesnega kluba Lenart.

Odlični rezultati lenarškega kluba

V soboto, 9. aprila, so se v kategoriji Solo preizkusila 4. dekleta. V kategoriji Solo Junior je Alina Peklar dosegla 7. mesto, Tjaša Poš pa 8. V Kategoriji Solo A Senior je Špela Kovačič dosegla 4. mesto, sledila ji je Iza Ritonja s 5. mestom.

Včeraj, v nedeljo, 10. aprila, pa so se dekleta preizkuzila v kategoriji Freestyle C Kadet, kjer je Zarja Perko zasedla 8. mesto, Neža Neuvirt pa 7. Blestele so tudi v kategoriji Freestyle A senior, in sicer Urška Pelko s 3. mestom, Špela Kovačič s 4. in Lana Žvajker s 7. mestom. V skupinski kategoriji Team A Plus Elite je lenarška skupina s petimi dekleti zasedla zavidljivo 2. mesto.

twirling_državno_skupinska.jpg

Ponosna na uspehe deklet

Kot nam je zaupala predsednica društva Jolanda Kovačič, je izjemno ponosna na uspehe deklet. »Že to, da smo uspeli priti do finala, je velik dosežek. Samo včeraj se je državnega tekmovanja udeležilo 150 tekmovalk iz različnih kategorij, zato so uspehi naših deklet resnično zavidljivi,« nam je zaupala.

Nazadnje urejeno: ponedeljek, 11 april 2022 08:57