banner fiskars2

Vpis
Oglasno sporočilo

Oglasno sporočilo

Končno tudi v Lenartu! Vsa ugodna zavarovanja na enem mestu!

Vsi smo se že spraševali kaj bo zapolnilo več let prazne prostore ob reginalni cesti Lenart – Gornja Radgona nasproti bivše Inine bencinske črpalke. Ekipa Varen – si je v etažnih prostorih ustvarila elegantno in udobno pisano, v kateri bodo izkušeni agenti skupaj z vami poiskali ugodne rešitve, popolnoma prilagojene vašim željam in potrebam. Ker sodelujejo z različnimi zavarovalnicami, strankam zmeraj nudijo iskrene, odkrite ponudbe. 

varen foto 1

Strokovna znanja, leta izkušenj in vrhunske zavarovalniške ponudbe zdaj prihajajo tudi v Lenart. Svež veter v svetu zavarovanj bo odprl vrata poslovalnice in poskrbel za celoten slovenskogoriški okoliš. Če boste kljub transparentnim ponudbam po najugodnejših cenah potrebovali minuto za razmislek, izkoristite domačnost naše pisarne ob kavici v roki, med tem pa vas bomo usmerili k pravim rešitvam, ki bodo ustrezale vašim potrebam in željam.

otvoritev grafika

Nova zavarovalna hiša VAREN-SI D.O.O v Lenartu bo v otvoritvenem mesecu oktobru vsak delovni dan med obiskovalce nove lenarške pisarne podelila več kot 80 nagrad. Te so pripravili v sodelovanju z domačini, saj se zavedajo pomena lokalnega podjetništva. Verjamejo v moč povezovanja in so z domačimi podjetniki zbrali kar 80 izjemnih nagrad, ki vam bodo narisale nasmeh na obraz in vas zelo razveselile. Tako že ob vstopu na lenarški trg dokazujejo, da so tukaj za slovenje goričane.

»PODPIRAMO LOKALNO PODJETNIŠTVO, PODPRI TUDI TI !«

varen foto3

Mi smo "perajt", pa vi? Pridružite se nam že v mesecu oktobru od 9. ure do 17. ure. Se vidimo na Kraigherjevi ulici 20 v Lenartu! Za vse informacije in vaša (nova) zavarovanja bo poskrbela zastopnica Sandra Črešnar - 070 777 888.

varen nagradna igra

Zakaj bi zamudili to priložnost? Obiščite novo zavarovalno hišo VAREN-SI D.O.O. v Lenartu in sodelujte v nagradni igri za nepozabno potovanje v dvoje. Zakaj bi novo leto preživeli doma? Sedaj imate priložnost, da ob koncu leta odštevate zadnje sekunde s pogledom na najvišjo stolpnico na svetu.

Za več informacij o ponudbi in nagradni igri obiščite spletno stran www.zavarovan.si ali družbeni omrežji Facebook in Instagram ali jih kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 070 777 888.

Strokovno čiščenje in zaščita zunanjih površin

Spremembe vremena, padavine in vsakodnevna obraba puščajo svoj pečat na vaših zunanjih talnih površinah. Videz ni edino, kar trpi – umazanija, blato in alge lahko povzročijo tudi nevarne situacije. Spolzke površine po dežju so kot naročene za nepričakovane padce in poškodbe. Za zagotovitev varnega in prijetnega okolja je ključnega pomena redno vzdrževanje.

prolesk 3

Razumemo, da čas včasih ne gre z roko v roki z obveznostmi. Zato smo tukaj mi. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov je specializirana za temeljito čiščenje in zaščito zunanjih površin. S pomočjo visokotlačnih strojev in inovativnih talnih šob z avtomatskim izsesavanjem umazanije zagotavljamo, da bodo vaše površine brezhibne in varne.

"Z njihovo pomočjo so naše tlakovane površine ponovno zaživele. Varnost naših otrok je zdaj zagotovljena, poleg tega pa so površine videti kot nove!« " – g. Kovač

prolesk 1

Naš cilj je preseči vaša pričakovanja. Zato ne ponujamo le čiščenja, ampak tudi dolgotrajno zaščito. Z uporabo zaščitnih premazov bomo poskrbeli, da bodo vaše površine odporne proti umazaniji, vlagi in obrabi, ohranjajoč svojo lepoto skozi vsa leta. Mnenja naših strank odražajo našo zavezanost kakovosti in profesionalnosti.

prolesk 2

Ne odlašajte! Sodelujte z nami in poskrbite za svoje zunanje površine že danes - s kodo Ovtar24 lahko izkoristite 10% popusta na storitve čiščenja. Pokličite nas na številko 030 746 150 ali nas kontaktirajte prek e-pošte na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Več informacij je na voljo na naši spletni strani, naše delo pa lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih - facebook, instagram, tiktok in youtube. Veselimo se vašega povpraševanja in priložnosti, da vam pomagamo ustvariti varno, čisto in privlačno okolico.

Inovativne elektroinštalacije za boljše življenje

Si predstavljate, da bi lahko upravljali osvetlitev, vrata in druge naprave s pomočjo mobilnega telefona? Ali pa bi želeli imeti vpogled v svoj dom oziroma poslovni prostor kadarkoli in kjerkoli? Elektro Amper Mont, d. o. o., vam poleg klasičnih elektroinštalacij omogoča tudi, da svoje premoženje varujete s pomočjo video nadzora in pametnih senzorjev.

Pogovor z ustanoviteljem podjetja Elektro Amper Mont, d. o. o., Mitjo Belno, hitro razkrije, da so elektroinštalacije njegova strast. Po končani gostinski šoli je delo električarja opravljal le priložnostno. Nato je ugotovil, da ga to delo zelo navdihuje, se vpisal in dokončal elektro šolo ter odšel na delo v tujino. Njegova odločnost in predanost sta ga popeljali v Švico, kjer je premagoval jezikovne in tehnične izzive ter se hitro povzpel med vodstvene vrste v velikem elektro podjetju. Po šestih letih dela v Švici sta domotožje in želja, da pogosteje vidi svojo hčerko, pretehtala, da se je vrnil v Slovenijo. »Prvi posel v Sloveniji so bile elektroinštalacije pisarn v podjetju Magna Steyer, d. o. o., v Hočah. Ko sem to dobro opravil, se mi je začel odpirati posel za poslom. Izpostaviti moram direktorja podjetja Gradnje Lenart, d. o. o., Marjana Bračka, s katerim smo začeli sodelovati na začetku naše poti. V nas je videl mlad, zagnan duh. Z njimi sodelujemo še vse do danes. Štirje smo redno zaposleni, a bi nujno potreboval še dva, da bi lahko zadostili povpraševanju,« nam zaupa Belna.

amper mont naslovna Mitja Belna je delovne izkušnje po končani elektro šoli kar šest let nabiral v Švici, kjer je premagoval jezikovne in tehnične izzive ter se hitro povzpel med vodstvene vrste v velikem elektro podjetju.

Sodobna tehnologija za sodobne potrebe

V podjetju Elektro Amper Mont, d. o. o., se zavedajo, da je sodobna tehnologija ključna za izboljšanje našega vsakdana. Ekipa mladih in ambicioznih strokovnjakov je predana izvajanju kakovostnih elektroinštalacij s poudarkom na dolgoročni zanesljivosti. Na vprašanje, kaj največ zanima stranke, Mitja Belna odgovorija

»Mnogo strank si želi, da jim poleg klasične elektroinštalacije uredimo tudi mrežne povezave in pametne inštalacije – vedno več je takih, ki si želijo, da vrata in luči svojega doma upravljajo preko mobilnega telefona ali druge pametne naprave. Svoje premoženje zavarujejo tudi z video nadzorom, ki ga upravljajo na pametnem telefonu. Tako spremljajo dogajanje – senzorji, ki so nameščeni v prostoru, na telefon javijo, če v prostoru zaznajo gibanje. Podoben sistem so tudi protipožarni senzorji. Na tak način si zelo poenostavimo življenje, upravljanje pa je zelo enostavno, tudi za starejše.«

amper mont 2

Celostne rešitve za vaš dom ali poslovni prostor

Od leta 2018 je podjetje Elektro Amper Mont, d. o. o., izvedlo že več odmevnih projektov, med njimi tudi: stanovanjski blok Radenci – prvi samooskrbni blok v Sloveniji, stanovanjski blok na Bezeni - prav tako samooskrbni, telovadnica ob Osnovni šoli Kapela, stanovanjski blok Lenart na Jurovski cesti, Poslovni center Ovtar v Lenartu (bivši Klasek) in poslovni objekt Kreativna PiKA.
Trenutno dela izvajajo na več projektih, kot so nove enote SVZ Hrastovec v Lenartu, stanovanjske enote dvojčkov na Pobrežju, poslovno-stanovanjski objekt v Slovenski Bistrici, stanovanjsko naselje Grajski vrtovi v Gornji Radgoni itd.

V podjetju razumejo, da je kakovostna storitev ključna za zadovoljstvo strank. Njihova ekipa je pripravljena prisluhniti vašim željam, svetovati in izvesti elektroinštalacije ter pametne rešitve, ki bodo presegle vaša pričakovanja.

Bi se radi pridružili ekipi? Veseli bodo vašega klica na 040 488 605.

vizitka ovtar24

Težave s sluhom? V Lenartu se je odprl nov Center sluha!

V Lenartu je nedavno zaživel nov center sluha, ki ponuja rešitve za tiste, ki se soočajo s težavami s sluhom. Slušni center Lenart se ponaša z brezplačnim testiranjem slušnih aparatov in celovitimi storitvami za prilagajanje ter vzdrževanje teh pripomočkov.

Vodja centra, Gregor Milošič, je v tujini uspešno zaključil šolanje za slušnega akustika, kar je privedlo do ustanovitve prvega slušnega centra v Slovenskih goricah. Ena od ključnih prednosti slušnega centra Lenart je celovita servisna podpora, vrhunska kakovost in profesionalnost ponujenih slušnih aparatov. Slušni center Lenart je pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije za slušne aparate, kar pomeni, da lahko stranke izkoristijo finančno podporo za svoje slušne naprave. Milošič pravi, da ima veliko ljudi težave s sluhom, zato je odprtje tega centra v Lenartu, ki se ukvarja tako z optiko kot s slušnimi aparati, smiselno. V svoji ponudbi imajo slušne aparate Rexton, ki so vzdržljivi, praktični in preizkušeni po najvišjih standardih.

slusni aparati lenart 1 Vodja centra, Gregor Milošič, je v tujini uspešno zaključil šolanje za slušnega akustika.

Vsak posameznik ima svojo zgodbo sluha

Milošič poudarja, da slušni aparati ne izboljšajo le sluha, temveč tudi kakovost življenja. Vsak posameznik ima svojo zgodbo sluha in strokovnjaki v slušnem centru Lenart se zavzamejo, da jih programirajo preko računalniškega sistema in jih prilagodijo individualnim potrebam vsakega posameznika.

slusni aparati lenart 2

Ta inovativni pristop omogoča strankam, da najprej brezplačno preizkusijo slušni aparat, ga nosijo teden dni, da se oceni njegova ustreznost in morebitne prilagoditve. Po potrebi se lahko izbere tudi drug model, dokler stranka ni povsem zadovoljna. Različni modeli slušnih aparatov omogočajo visoko natančnost določanja zvoka, izboljšanje funkcij ter tudi izbiro barve slušnega aparata.

Kako do slušnega aparata?

Za tiste, ki si želijo pridobiti slušni aparat, je obisk slušnega centra Lenart prvi korak. Tam bo licencirani slušni akustik Gregor Milošič opravil brezplačen test sluha in stranko napotili do osebnega zdravnika, ki bo izdal napotnico za ORL pregled, v kolikor želi stranka prejeti finančno povračilo s strani države. Tam ji bodo izmerili parametre, nato pa se lahko stranka odpravi v Slušni center Lenart, da skupaj izberejo pravilni slušni aparat. V kolikor se boste odločili za nakup slušnega aparata, prodajalcu zaupajte kodo Ovtar24 in si prislužite lepo in uporabno darilo za vaš nov slušni aparat.

Servis in podpora v vašem kraju!

Zanesljiv in dostopen servis je ključnega pomena. Gregor Milošič prav tako poudarja, da je redno vzdrževanje slušnih aparatov bistveno za dobro delovanje. Slušni center Lenart ponuja celostno storitev, ki vključuje popravila, menjavo baterij, čiščenje aparatov, odmašitev zaradi ušesnega masla ter podporo, ki je stranki na dosegu roke.

slusni aparati lenart 3

Težave s sluhom niso nekaj, kar bi smeli prezreti. Slušni aparat je lahko ključnega pomena za izboljšanje kakovosti življenja in ohranjanje aktivnega staranja. Slušni center Lenart vabi vse, ki se spopadajo s težavami s sluhom, da obiščejo center in se prepričajo o možnostih, ki jih ponuja. S sodobnimi in neopaznimi slušnimi aparati je mogoče ponovno uživati v zvokih, ki nas obdajajo.

slusni aparati lenart 4

Naročite se na RSS