banner fiskars2

Vpis

Čisti poslovni prostori kot ogledalo uspeha

Njihova natančnost, dolgoletne izkušnje in številne zadovoljne stranke govorijo v prid podjetju Ecodeus. Njihova natančnost, dolgoletne izkušnje in številne zadovoljne stranke govorijo v prid podjetju Ecodeus.

Ko nekoga srečamo prvič, porabimo le sedem sekund, da si ustvarimo prvi vtis. Ta pravilo velja tako za medosebne odnose kot tudi za poslovno okolje. Poslovni prostori so odraz organiziranosti in skrbnosti podjetja, zato ima urejenost pomemben vpliv na dojemanje strank in zaposlenih ne glede na to ali gre za trgovino, frizerski salon, pošto ali avtomehanično delavnico.

poslovni prostori november 2

Umazan prostor izžareva neprofesionalnost in ustvarja dvome o organiziranosti posla. Zakaj tvegati z negativnim vtisom, ki ga lahko povzroči prašen ali umazan prostor? Čisto delovno okolje ni le sinonim za produktivnost, ampak tudi ključno vpliva na dobro počutje in zdravje zaposlenih. Izberite slog, ki odraža vaše poslovne vrednote, in poskrbite, da bodo vaši prostori sijali z urejenostjo in čistočo! K sreči je možno na pomoč poklicati čistilni servis, ki deluje v našem kraju – čistilni servis Ecodeus iz Svete Ane v Slovenskih goricah.

poslovni prostori november 3

V podjetju Kreativna PiKA so storitve čiščenja poslovnih prostorov predali podjetju Ecodeus. Vodja projektov v Kreativni PiKI, Nina Zorman, je povedala, da so svoje nove poslovne prostore povzdignili na novo raven s pomočjo podjetja Ecodeus.

“Ko poslovnega partnerja sprejmemo v urejenih, čistih in dišečih poslovnih prostorih, to odraža tudi naš način dela – tako sporočamo, da so urejene tudi naše storitve, ki jih ponujamo. Prav tako je to samo še dodaten plus za dobre delovne pogoje za naše zaposlene, ki z radostjo in ponosom hodijo na delo. Po selitvi v večje in moderne delovne prostore smo za pomoč pri čiščenju prosili podjetje Ecodeus iz Svete Ane v Slovenskih goricah, ki s svojo podobo in pristopom sporoča, da bo svoje delo opravilo profesionalno. Prijazni, s pozitivnim pristopom do dela in inovativnostjo pri tako uporabi čistil, kot tudi materialov, smo z njihovim delom zelo zadovoljni. Po koncu dela so naši prostori čisti in prijetno dišijo ter je v njih veselje vstopiti,” je povedala Nina Zorman, zadovoljna stranka.

Ponudite svojim poslovnim prostorom preobrazbo, ki si jo zaslužijo! Pokličite Tatjano Lavrenčič na 031 755 953 za ogled vaših prostorov in pridobite ekskluzivno ponudbo za čiščenje. Njihova natančnost, dolgoletne izkušnje in številne zadovoljne stranke govorijo v prid podjetju Ecodeus. Zagotovite si sijoče, brezhibne prostore, ki bodo pustili nepozaben vtis na vsakogar, ki jih obišče! Več o njihovih storitvah lahko najdete tudi na www.ecodeus.eu.

poslovni prostori november 4

Nazadnje urejeno: ponedeljek, 20 november 2023 20:23