zombi 2

Vpis

V Cerkvenjaku odslej nov salon SI-ZA, zdravje in lepota

Lastnica Simona Zakelšek v svojem salonu v poslovno-obrtni coni Cerkvenjak. Foto: Vanja ČIček Lastnica Simona Zakelšek v svojem salonu v poslovno-obrtni coni Cerkvenjak. Foto: Vanja ČIček

V poslovni-obrtni coni Cerkvenjak se je 14. marca odprl nov salon SI-ZA, zdravje in lepota. Lastnica Simona Zakelšek v svojem salonu v poslovno-obrtni coni Cerkvenjak ponuja storitve solne terapije, urejanja nohtov in personaliziranih izdelkov.

Solne terapije za otroke in odrasle

Opremljena solna soba je namenjena tako otrokom kot odraslim. Gre za tako imenovano haloterapijo, ki posnema blagodejno atmosfero slane jame oz. morske klime, z izrednim učinkom na imunski sistem, dihala, sluznico dihalnih poti, suho ali vneto kožo, vnetjue ušes in kašelj. Aerosol z dihanjem prodira v zgornje in spodnje dihalne poti ter se absorbira skozi kožo. Otroci imajo v »solnem peskovniku« na razpolago igrače. Terapija za otroke traja 20 minut, za odrasle pa 40.

Njena storitev urejanja nohtov iskana že od študentskih let

Simona Zakelšek pa je tudi mojstrica urejanja nohtov, o čemer pričajo številni opravljeni tečaji in zveste stranke. Na voljo je permanentno lakiranje in gel lak. Kot nam zaupa, se z urejanjem nohtov ukvarja že od študentskih let.

Po izobrazbi magistra ekonomskih in poslovnih ved se je že nekaj časa spogledovala z idejo o lastni podjetniški poti, saj je želela delati bliže domu in imeti več stika s svojo družino. Zaposlena je bila na Las Haloze v Cirkulanah, po drugem porodniškem staležu pa je zbrala pogum za ureditev novega kozmetično-terapevtskega salona. »Nohte sem delala že kot študentka in stare stranke so me vseskozi spraševale, kdaj imam čas zanje. To je bila zame potrditev, da delam dobro. Sicer pa to ni le služba, je moj način življenja,« nam je zaupala.

V njeni ponudbi tudi druge storitve

V njeni ponudbi je tudi parafinska kopel, namenjena tistim, ki imajo zaradi narave dela močno izsušeno kožo. Parafin namreč služi kot okluziv oziroma zaščita kožne povrhnjice, kar vodi, vetru, kemikalijam ali drugim dražečim snovem preprečuje prehajanje skoznjo.

Izdeluje tudi personalizirane izdelke, od mehkih žogic za dojenčke, do lično okrašenih personaliziranih kozarcev za posebne priložnosti.

Stranke se lahko za termin naročijo po predhodnem naročilu v dopoldanskem ali popoldanskem času.

si za2

Nazadnje urejeno: sreda, 30 marec 2022 08:33