zombi 2

Vpis

Še zadnja predstava pesniškega abonmaja ljubiteljskih gledališč

Foto: arhiv društva Foto: arhiv društva

V nedeljo, 15. maja ob 19. uri bo v Večnamenskem KTP centru v Pesnici pri Mariboru odigrana še zadnja predstava iz abonmaja ljubiteljskih gledališč, ki se je pričel v jeseni 2019. Vsem znani razlogi z omejitvami druženja so ga v letih 2020 in 2021 prekinili, organizator, KUD Marice Kerenčič pa ga je v letošnjem aprilu nadaljeval z lastno komedijo »Kandidatka Ditka in šofer« za katero po štirih razprodanih ponovitvah že lahko trdimo, da je postala uspešnica

To nedeljo prihaja iz Posavja v goste Gledališko društvo Radeče s predstavo nastalo po motivih Antona Tomaža Linharta »Micka se moži«. Uro pred predstavo bodo vstopnice na voljo tudi za izven.

Pesniški gledališčniki pa že snujejo načrte za gledališko sezono 2022/2023 v kateri bodo domačim gledalcem in gledalcem iz okoliških občin, ki radi zavijejo v Pesnico na ogled kvalitetnih ljubiteljskih predstav pripravili raznolik repertoarni izbor. Ker gredo abonmaji kot za med bodo ob septembrskem vpisu dali prednost najprej že obstoječim abonentom, ki jih je kar 180.

Nazadnje urejeno: petek, 13 maj 2022 17:11