Vpis

Iščemo novinarja/ko za pokrivanje zgodb iz Slovenskih goric!

Imate veselje do pisanja in s tem tudi že nekaj izkušenj? Menite, da se v Slovenskih goricah najde polno zanimiv in pozitivnih zgodb, ki bi jih bilo smiselno predstaviti širši javnosti? Tudi vi ugotavljate, da imajo Slovenske gorice in njeni prebivalci kvalitetno življenje in bi s sodelovanjem in povezovanjem lahko ustvarili še boljše družbeno-kulturno vzdušje? Ste pripravljeni sodelovati pri naših prizadevanjih za bolj ustvarjalno klimo v Slovenskih goricah, povezanosti in ustvarjanju vzpodbudnega okolja? Si želite, da bi vaše delo imelo pozitiven vpliv na družbo in pripomoglo h kulturi življenja? Bi na tem področju radi rasli tudi sami? Potem se nam le oglasite. Imamo delo za vas!

Portal Ovtar24.si namreč v svoje vrste vabi nove kreativne, talentirane in predane pisce spletnih vsebin in ustvarjalce audio in video vsebin.

Kaj nudimo?

- Honorarno pisanje vsebin za portal Ovtar24.si – ki poteka predvsem od doma, lahko pa se razvije v tesnejše sodelovanje (redno delo).
- Pridobivanje raznolikih novinarskih izkušenj.
- Uvajanje, učenje in podporo pri delu.

Iščemo pisce, ki:

- delijo vrednote portala Ovtar24.si in dobro poznajo Slovenske gorice,
- so splošno razgledani, fleksibilni, samostojni, samoiniciativni in kreativni,
- so vestni, natančni in odgovorni,
- imajo smisel za pisanje bralcu razumljivih in privlačnih vsebin,
- so vešči pisanja v slovenskem jeziku,
- zaželene izkušnje s CMS odprtokodnim sistemom in upravljanjem družbenih omrežji.

Kaj naj vsebuje prijava?

Življenjepis, dosedanje izkušnje in kratek opis, na katerih tematskih področjih menite, da bi lahko doprinesli k ustvarjanju portala, ter en članek, ki bi ga napisali za portal Ovtar24.si – ta naj bo dolg do 3000 znakov s presledki, vključuje naj tudi do dve fotografiji. Prijavo pošljite do 31. avgusta 2022 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V kolikor imate dodatna vprašanja vam bo na njih z veseljem odgovoril odgovorni urednik Zmago Šalamun: 070 670 740.

Kako bo potekalo delo?

Delo povečini poteka v poslovnih prostorih Kreativne PiKE v Lenartu, razen seveda v primeru poročanja s terena, zato je nujen vozniški izpit B kategorije. Ponujamo sproščeno in dinamično okolje, ki omogoča tako delo v uredništvu kot na terenu, pa tudi hibridno delo, torej z možnostjo (občasnega) dela od doma.

Delovni čas je fleksibilen. Pomembno je, da se držite rokov. Naša želja je sodelovanje za daljši delovni čas, z možnostjo kasnejše zaposlitve.

Načini plačila: s.p. / študentska napotnica

Pin It