zombi 2

Vpis
Napovedujemo:

Kdaj se nakup za dom zares obrestuje? Preberite, kako pri nakupu, montaži ali priklopu prejeti največ.

Je nastopil čas za menjavo gospodinjskih aparatov? Za nakup se vedno najde čas, montaža in priklop pa mnogim povzročata preglavice. Pri tem je namreč treba skrbeti za pravilno izvedbo del, brati zahtevna tehnična navodila za inštalacije, lahko pa se tudi zgodi, da zahtevanega orodja za vgradnjo nimamo pri roki. Mnogi tako pri lastni montaži in priklopu kupujejo dodatna orodja, ki jih morda potrebujemo le enkrat v življenju, zatem pa samevajo v garaži.

foto 01Naj bo čas, preživet doma, prijetnejši. Izberite svoje gospodinjske in druge aparate v trgovinah M Tehnika. Foto: Shutterstock

V trgovinah M Tehnika tovrstne izzive kupcev ob nakupu že niz let rešujejo s ponujanjem storitve montaže in priklopa. Pri tem sodelujejo z lokalnimi izvajalci, ki so preverjeni mojstri iz vse Slovenije. Krog od nakupa izdelka do njegove končne uporabe je tako sklenjen, čas kupcev pa prihranjen.

foto 02

Preberite več o prednostih nakupa v trgovinah M Tehnika in zakaj je bolje staviti na njihove skrbno izbrane mojstre, ki v popolnosti poznajo zahtevnosti in posebnosti vaše izbrane bele tehnike.

foto 03Mojstri M Tehnike v popolnosti poznajo zahtevnosti in posebnosti vaše izbrane bele tehnike. Foto: Shutterstock

Pri nakupu v trgovinah M Tehnika montažo in priklop opravljajo zaupanja vredni mojstri

Dom je oaza miru za vsakega od nas. Ravno zato je pri menjavi gospodinjskega aparata ali priklopu pomembno staviti na mojstre, ki spoštujejo vašo zasebnost, obenem pa poznajo posebnosti lokalnih gradenj. M Tehnika zato kupcem po vsej Sloveniji zagotavlja mojstre, ki so v svojih izbranih soseskah ali regijah znani po kakovostno opravljenem delu. Vsakršne dostave, montaže in priklopi potekajo v skladu s trenutno veljavnimi predpisi NIJZ.

foto 04M Tehnika kupcem po vsej Sloveniji zagotavlja izkušene mojstre. Foto: Shutterstock

Dostava, montaža in priklop so mogoči za naslednje gospodinjske aparate oziroma zahtevnejša obnovitvena dela:

Pri nakupu v trgovinah M Tehnika ni dvomov - zajamčena kakovost tako pri nakupu kot montaži

Kupci ob montaži in priklopu prejmejo tudi garancijo na opravljeno delo. Nepredvidenim stroškom se lahko izognemo tudi s pomočjo podaljšanega jamstva, veljavnega za belo tehniko, prenosne klimatske naprave, zabavno elektroniko, male gospodinjske aparate in aparate za osebno nego. Jamstvo velja do pet let od nakupa izdelka, in sicer za neomejeno število popravil v času podaljšanega jamstva. Tako smo lahko kar pet let brez skrbi.

foto 05M Tehnika vedno stavi na zadovoljstvo kupcev. Foto: Shutterstock

Dodatna ugodnost, ki zagotavlja miren spanec: M Tehnika pri prvem popravilu poskrbi tudi za vso logistiko do serviserja in nazaj na vaš dom. In vse to brezplačno! Preberite si več o podaljšanem jamstvu M Tehnike.

"M Tehnika vedno stavi na zadovoljstvo kupcev. Želimo, da s kupljenim uživajo, saj se zavedamo, da so naši izdelki del vseh prijetnih trenutkov, preživetih doma, zato svojim kupcem zagotavljamo nenehno podporo. Tam smo, ko se sprašujejo, zakaj hladilnik nenadoma brni, in ga hitro pošljemo na servis, obenem pa, v primeru menjave, tudi zagotavljamo, da do novega pridejo kar najhitreje," nam je povedala Polona Saksida, vodja marketinga iz M Tehnike.

foto 06Dom predstavlja oazo miru za vsakega od nas. Foto: Shutterstock

Vsak evro šteje - v trgovinah M Tehnika lahko izkoristite nakup po znižani davčni stopnji

Pri nakupu in izbiri storitve montaže oziroma priklopa je pri vgradnji artiklov kopalnice (z izjemo kopalniškega pohištva), grelne tehnike in toplotnih črpalk, klimatskih naprav, stavbnega pohištva, pleskanja in fasaderstva ter polaganja zunanjih tlakov omogočen tudi nakup teh izdelkov po znižani davčni stopnji, kar je za kupce dodaten prihranek.

foto 07Ena garancija VEČ zagotavlja eno skrb na dan MANJ! Foto: Shutterstock

Kupujete nov televizor?

Ena garancija več zagotavlja eno skrb na dan manj! Bodite kar pet let brez skrbi, prihranjeni čas pa namenite druženju s svojimi najbližjimi.

foto 08

Oglasno vsebino omogoča Mercator M Tehnika

Nazadnje urejeno: četrtek, 09 september 2021 18:16
+27
°
C
H: +29°
L: +15°
Lenart v Slov. goricah
Sunday, 27 June
Poglej 7-dnevno napoved
Mon Tue Wed Thu Fri Sat
+33° +34° +32° +26° +19° +24°
+17° +17° +18° +14° +15° +13°

oglas ovtar