zombi 2

Vpis

Najuspešnejši učenci na županovem sprejemu

Župan Občine Sveti Jurij v Slovenskih goricah Peter Škrlec z odličnjaki. Foto: Nina Zorman Župan Občine Sveti Jurij v Slovenskih goricah Peter Škrlec z odličnjaki. Foto: Nina Zorman

Župan Peter Škrlec je danes sprejel najuspešnejše učence OŠ Jožeta Hudalesa Jurovski Dol. Učenci, ki so bili od 3. do 9. razreda odlični oz. so imeli povprečno oceno 4.5 ali več so Zarja Mohorko, Anej Satler (vpis v Zlato knjigo), Neža Senekovič, Nina Senekovič in Nadja Špindler. Na županovem sprejemu sta jih spremljala ravnateljica Vesna Breznik in razrednik Luka Sambolec ter starši nagrajenih učencev.

Župan Peter Škrlec jim je za dosežen izjemni uspeh čestital in obenem pohvalil njihova prizadevanja:

“Odlični učenci ste tisti, ki ste najbolj aktivi, nastopate oziroma ste prisotni na raznih prireditvah in dogodkih. Tako tudi promovirate našo osnovno šolo in kraj tako v domačem okolju kot tudi širše.” Na koncu jim je zaželel veliko uspeha in zdravja ter vesele in pestre poletne počitnice.

Župan je odličnjakom podaril knjižna darila s personalizirano beležko in darilni boni. V zadnjem 9.a razredu je bilo 22 učencev (11 dečkov, 11 deklic).

sprejem odlicnjakov2 ovtar24

 

Last modified ontorek, 15 junij 2021 17:53
+27
°
C
H: +29°
L: +15°
Lenart v Slov. goricah
Sunday, 27 June
Poglej 7-dnevno napoved
Mon Tue Wed Thu Fri Sat
+33° +34° +32° +26° +19° +24°
+17° +17° +18° +14° +15° +13°

oglas ovtar