zombi 2

Vpis

Zborovanje Maistovega društva v Cerkvenjaku

Pred leti so v Cerkvenjaku postavili doprsni kip generala Maistra, delo akademskega kiparja Viktorja Gojkoviča. Foto: Marjan Toš Pred leti so v Cerkvenjaku postavili doprsni kip generala Maistra, delo akademskega kiparja Viktorja Gojkoviča. Foto: Marjan Toš

Cerkvenjaško društvo generala Rudolfa Maistra, ki ga vodi predsednik Roman Lorenčič, je izjemno delavno in se vključuje v številne aktivnosti Zveze društev generala Maistra Slovenije. Dejavni so tudi v domači  občini Cerkvenjak, v kateri so med prepoznavnimi društvi na področju ohranjanja zgodovinskega spomina in krepitve slovenskega domoljublja. Na tem področju zelo dobro sodelujejo z osnovno šolo in z drugimi veteranskimi organizacijami v občini Cerkvenjak.

Maistrovo društvo iz Cerkvenjaka bo imelo v petek, 18. junija, zvečer redno letno skupščino, na kateri bodo pregledali delo v minulem obdoju in sprejeli letošnji delovni program. Letna skupščina bo v dvorani gostišča Romana Ploja v Smolincih, po njej pa bodo prisluhnili tudi strokovnemu predavanju o 30-letnici samostojne Slovenije.

 

Last modified ontorek, 15 junij 2021 15:54
+27
°
C
H: +29°
L: +15°
Lenart v Slov. goricah
Sunday, 27 June
Poglej 7-dnevno napoved
Mon Tue Wed Thu Fri Sat
+33° +34° +32° +26° +19° +24°
+17° +17° +18° +14° +15° +13°

oglas ovtar