zombi 2

Vpis

Kaj prinaša letošnji Dupleški teden?

Foto: arhiv občine Foto: arhiv občine

Konec tedna se bo v občini Duplek zvrstilo več dogodkov in prireditev v okviru tako imenovanega Dupleškega tedna. Glavnina letošnjega dogajanja ob občinskem prazniku bo potekala od 18. do 25. junija. V petek ob 18. uri bo športni dvorani osrednja prireditev ob občinskem prazniku z glasbeno gostjo Evo Boto. Takrat bodo tudi podelili občinska priznanja. Naziv častni občan prejme dvorjanski župnik Ivan Vodeb, zlati občinski grb pa bo šel v roke dr. Bredi Mulec, ki s številnimi literarnimi deli skrbi za promocijo občine Duplek.

V soboto (19. junija) bo od 14. ure dalje dan odprtih vrat nove športne dvorane, v okviru katerega se bodo predstavila občinska športna in kulturna društva. Vrhunec bo zabava s Karneval bandom.

V nedeljo pa bodo po uspešni lanski prireditvi znova organizirali Dupleški špor(t)het – kulinarični street food. Na stojnicah ob dupleškem jezeru bodo na voljo številni brezplačni degustacijski meniji različnih ponudnikov. Poskrbljeno bo za animacijo za otroke in odrasle, obeta pa se še kakšno presenečenje. Vrhunec prazničnega dogajanja pa bo letos 25. junija na gradu Vurberk, kjer bo potekal že 29. Vurberški festival.

Last modified onponedeljek, 14 junij 2021 19:17
+27
°
C
H: +29°
L: +15°
Lenart v Slov. goricah
Sunday, 27 June
Poglej 7-dnevno napoved
Mon Tue Wed Thu Fri Sat
+33° +34° +32° +26° +19° +24°
+17° +17° +18° +14° +15° +13°

oglas ovtar