banner fiskars2

Vpis

Strokovno čiščenje in zaščita zunanjih površin

Spremembe vremena, padavine in vsakodnevna obraba puščajo svoj pečat na vaših zunanjih talnih površinah. Videz ni edino, kar trpi – umazanija, blato in alge lahko povzročijo tudi nevarne situacije. Spolzke površine po dežju so kot naročene za nepričakovane padce in poškodbe. Za zagotovitev varnega in prijetnega okolja je ključnega pomena redno vzdrževanje.

prolesk 3

Razumemo, da čas včasih ne gre z roko v roki z obveznostmi. Zato smo tukaj mi. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov je specializirana za temeljito čiščenje in zaščito zunanjih površin. S pomočjo visokotlačnih strojev in inovativnih talnih šob z avtomatskim izsesavanjem umazanije zagotavljamo, da bodo vaše površine brezhibne in varne.

"Z njihovo pomočjo so naše tlakovane površine ponovno zaživele. Varnost naših otrok je zdaj zagotovljena, poleg tega pa so površine videti kot nove!« " – g. Kovač

prolesk 1

Naš cilj je preseči vaša pričakovanja. Zato ne ponujamo le čiščenja, ampak tudi dolgotrajno zaščito. Z uporabo zaščitnih premazov bomo poskrbeli, da bodo vaše površine odporne proti umazaniji, vlagi in obrabi, ohranjajoč svojo lepoto skozi vsa leta. Mnenja naših strank odražajo našo zavezanost kakovosti in profesionalnosti.

prolesk 2

Ne odlašajte! Sodelujte z nami in poskrbite za svoje zunanje površine že danes - s kodo Ovtar24 lahko izkoristite 10% popusta na storitve čiščenja. Pokličite nas na številko 030 746 150 ali nas kontaktirajte prek e-pošte na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Več informacij je na voljo na naši spletni strani, naše delo pa lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih - facebook, instagram, tiktok in youtube. Veselimo se vašega povpraševanja in priložnosti, da vam pomagamo ustvariti varno, čisto in privlačno okolico.

Nazadnje urejeno: torek, 19 september 2023 20:25