banner fiskars2

Vpis

Težave s sluhom? V Lenartu se je odprl nov Center sluha!

V Lenartu je nedavno zaživel nov center sluha, ki ponuja rešitve za tiste, ki se soočajo s težavami s sluhom. Slušni center Lenart se ponaša z brezplačnim testiranjem slušnih aparatov in celovitimi storitvami za prilagajanje ter vzdrževanje teh pripomočkov.

Vodja centra, Gregor Milošič, je v tujini uspešno zaključil šolanje za slušnega akustika, kar je privedlo do ustanovitve prvega slušnega centra v Slovenskih goricah. Ena od ključnih prednosti slušnega centra Lenart je celovita servisna podpora, vrhunska kakovost in profesionalnost ponujenih slušnih aparatov. Slušni center Lenart je pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije za slušne aparate, kar pomeni, da lahko stranke izkoristijo finančno podporo za svoje slušne naprave. Milošič pravi, da ima veliko ljudi težave s sluhom, zato je odprtje tega centra v Lenartu, ki se ukvarja tako z optiko kot s slušnimi aparati, smiselno. V svoji ponudbi imajo slušne aparate Rexton, ki so vzdržljivi, praktični in preizkušeni po najvišjih standardih.

slusni aparati lenart 1 Vodja centra, Gregor Milošič, je v tujini uspešno zaključil šolanje za slušnega akustika.

Vsak posameznik ima svojo zgodbo sluha

Milošič poudarja, da slušni aparati ne izboljšajo le sluha, temveč tudi kakovost življenja. Vsak posameznik ima svojo zgodbo sluha in strokovnjaki v slušnem centru Lenart se zavzamejo, da jih programirajo preko računalniškega sistema in jih prilagodijo individualnim potrebam vsakega posameznika.

slusni aparati lenart 2

Ta inovativni pristop omogoča strankam, da najprej brezplačno preizkusijo slušni aparat, ga nosijo teden dni, da se oceni njegova ustreznost in morebitne prilagoditve. Po potrebi se lahko izbere tudi drug model, dokler stranka ni povsem zadovoljna. Različni modeli slušnih aparatov omogočajo visoko natančnost določanja zvoka, izboljšanje funkcij ter tudi izbiro barve slušnega aparata.

Kako do slušnega aparata?

Za tiste, ki si želijo pridobiti slušni aparat, je obisk slušnega centra Lenart prvi korak. Tam bo licencirani slušni akustik Gregor Milošič opravil brezplačen test sluha in stranko napotili do osebnega zdravnika, ki bo izdal napotnico za ORL pregled, v kolikor želi stranka prejeti finančno povračilo s strani države. Tam ji bodo izmerili parametre, nato pa se lahko stranka odpravi v Slušni center Lenart, da skupaj izberejo pravilni slušni aparat. V kolikor se boste odločili za nakup slušnega aparata, prodajalcu zaupajte kodo Ovtar24 in si prislužite lepo in uporabno darilo za vaš nov slušni aparat.

Servis in podpora v vašem kraju!

Zanesljiv in dostopen servis je ključnega pomena. Gregor Milošič prav tako poudarja, da je redno vzdrževanje slušnih aparatov bistveno za dobro delovanje. Slušni center Lenart ponuja celostno storitev, ki vključuje popravila, menjavo baterij, čiščenje aparatov, odmašitev zaradi ušesnega masla ter podporo, ki je stranki na dosegu roke.

slusni aparati lenart 3

Težave s sluhom niso nekaj, kar bi smeli prezreti. Slušni aparat je lahko ključnega pomena za izboljšanje kakovosti življenja in ohranjanje aktivnega staranja. Slušni center Lenart vabi vse, ki se spopadajo s težavami s sluhom, da obiščejo center in se prepričajo o možnostih, ki jih ponuja. S sodobnimi in neopaznimi slušnimi aparati je mogoče ponovno uživati v zvokih, ki nas obdajajo.

slusni aparati lenart 4

Nazadnje urejeno: četrtek, 24 avgust 2023 07:05