banner fiskars2

Vpis

Simoničeva domačija postaja pravljična kulisa za nepozaben poročni dan

Fotografije poročne pravljice je ustvarila Slovenskim goricam dobro poznana talentirana fotografinja Tjaša Oman - Omanova photography. Fotografije poročne pravljice je ustvarila Slovenskim goricam dobro poznana talentirana fotografinja Tjaša Oman - Omanova photography.

Obnovljena Simoničeva domačija v Trnovski vasi postaja vedno bolj zaželjena lokacija za različne prireditve. Prav pravljična je bila poroka domačinov Nastje in Roka, ki sta se odločila za to čarobno lokacijo za svoj poseben dan. Vprašali smo ju, zakaj sta se odločila za to lokacijo in kako so jo svatje sprejeli.

poroka 4

"Za Simoničevo domačijo kot poročno lokacijo sva se odločila zaradi več razlogov," sta povedala Nastja in Rok. "Prvič, nedavno je bila prenovljena, kar je bilo vidno v vsakem kotičku. Drugič, pomembna je bila bližina, saj sva želela imeti civilni obred na prostem, kar je omogočala čudovita okolica domačije. Tretjič, ker sva se želela poročiti v najinem domačem kraju, kjer sva ustvarila veliko lepih spominov."

Na vprašanje, kaj ju je pritegnilo na Simoničevi domačiji, sta odgovorila:

"Pritegnila naju je preprostost domačije. Domačija je sama po sebi čudovita, zato sva jo takoj videla kot popolno poročno lokacijo."

poroka 2

Nastja in Rok sta bila že večkrat na Simoničevi domačiji, vendar je bil trenutek, ko sta se tam srečala s cvetličarko Urško iz LEPO BO in se pogovarjala o celotni podobi poroke, odločilen. "V najinih mislih je postajalo vse bolj čudovito," sta povedala. "Takrat sva vedela, da bo to najina poročna lokacija."

Med ključne dejavnike, ki sta jih upoštevala pri izbiri Simoničeve domačije, sta navedla bližino, saj sta želela, da je lokacija dosegljiva za vse svate. Prav tako sta bila navdušena nad urejeno okolico in možnostjo izvedbe obreda na prostem. Poleg tega sta pohvalila tudi urejene toalete in zagotovljeno parkiranje za več avtomobilov v sodelovanju z lastnikom travnika čez cesto.

poroka 3

Najpomembnejši element poročnega dne so bili svatje. Nastja in Rok izpostavljata, da so prispevali k ustvarjanju pravljičnega vzdušja. Poleg tega pa sta se zahvalila tudi drugim pomembnim soustvarjalcem nepozabnega dne, med njimi cvetličarki Urški Kmetec iz LEPO BO, glasbeni skupini Prisrčniki, ki so poskrbeli za čudovito glasbo, ter Štajerski hiši kulinarike, ki je poskrbela za odlično hrano in postrežbo.

poroka 5

Odzivi svatov na poročno lokacijo so bili izjemni. Nastja in Rok sta povedala: "Mnogi od njih so se že večkrat vozili mimo domačije, a skoraj nihče ni opazil njene lepote. Ko nam je na poročni dan vreme naklonjeno, je bilo še toliko bolje. Svatje so bili navdušeni nad mogočnim drevesom, pod katerim sva se poročila."

poroka 7

Simoničeva domačija v Trnovski vasi je tako postala pravljična kulisa za nepozaben poročni dan Nastje in Roka, ki sta se z veseljem odločila, da bosta svojo ljubezen praznovala prav na tej posebni lokaciji.

poroka 6

Nazadnje urejeno: torek, 13 junij 2023 11:55