banner fiskars2

Vpis

V Family Cafeju bo ta vikend namenjen ljubiteljem nostalgije in dobrega sladoleda

Foto: arhiv Family Cafe Foto: arhiv Family Cafe

Ta konec tedna, od 25. do 28. maja, bo v priljubljenem Family Cafeju zaživel prav poseben dogodek - Dnevi mladosti. Doživetje bo navdušilo vse, ki se - nekoliko z nostalgijo - radi spominjajo časov, ko so bili še mladi in brezskrbni. Dnevom, ko je bil svet malo drugačen, se bodo poklonili s posebno ponudbo sladoledov izpod rok Sladke Hajdi in akcijskimi cenami izbranih pijač, pred vrati kavarne pa bo obiskovalce pričakala še legendarna »stoenka«. Njen prepoznaven zvok motorja in prikupna oblika bosta v trenutku vzbudila spomine na čase, ko je bil ta avto kralj naših cest.

Ali se spomnite ...

... okusov, kot so Kremšnita, Pingo, Viki krema, Rum ploščica, Jaffa, Bananko, Domačica in Jabolčni štrudelj? V Family Cafe-ju boste imeli ta vikend priložnost uživati v okusnih sladoledih, ki so zaznamovali mladost sedaj odraslih generacij.

mladosti 2

Poleg posebnih okusov sladoleda bodo na voljo tudi akcijske cene »nostalgičnih« pijač. Kakšne spomine v vas prebudijo okosi soka s smetano, rum cole, musolini špricerja, pelinkovca, Pingo soka in Cockte? Pridite in si v dobri družbi pripovedujte zgodbe o prijateljstvih, družinskih izletih s stoenko in neskončnih poletnih dneh.

Nostalgična vožnja v preteklost

Poleg okusnih sladoledov in osvežujočih pijač, bo lokal še dodatno poskrbel za pristno vzdušje. Pred njihovimi vrati bo obiskovalce pričakal avtomobil, ki je postal ikoničen v času naše mladosti - legendarna stoenka ali Zastava 101. To bo edinstvena priložnost za vse navdušence nad starodobnimi avtomobili, da se spomnijo preteklih časov in uživajo v njihovi lepoti.

Kot je zapisal organizator,

»vabilo velja tudi za tiste, ki morate googlati, kakšen model je stoenka.«

mladosti 9

Nazadnje urejeno: četrtek, 25 maj 2023 14:31