banner fiskars2

Vpis

Delavnice za turistične ponudnike

Foto: Freepik Foto: Freepik

Razvojna agencija Slovenske gorice kot vodilni partner LAS Ovtar Slovenskih goric sodeluje v partnerskem projektu Incoming agencija, katerega namen je vzpostavitev modela trženja lokalne ponudbe.

Cilj projekta je ustanovitev sprejemne turistične agencije, s pomočjo katere želimo spodbuditi zanimanje gostov za obisk naših krajev in tako prispevati k razvoju turizma na našem območju. Ker želimo k sodelovanju pritegniti predvsem manjše ponudnike, ki so srčica naše lokalne ponudbe, je del projekta namenjen tudi nudenju celovite podpore ponudnikom pri razvoju turističnih produktov. Skupaj s partnerji smo tako pripravili sklop šestih delavnic s skrbno izbranimi tematikami, za katere mislimo, da bi utegnile ponudnike zanimati. Za pospeševanje razvoja turizma pa v sklopu projekta Incoming agencija v mesecih januarju in februarju poteka tudi usposabljanje za lokalne turistične vodnike.

Delavnice bodo potekale v mesecih februarju in marcu na različnih partnerskih lokacijah.

  • 14. februar 2023: 5-zvezdično doživetje v Lenartu
  • 16. februar 2023: Komuniciranje v Slovenski Bistrici
  • 21. februar 2023: Določitev minimalnih standardov vključevanja v ITP v Mariboru
  • 22. februar 2023: Trajnostni koncepti kot tržna priložnost v Ljutomeru
  • 1. marec 2023: Zgodbarjenje v Mariboru
  • 2. marec 2023: Trženjski koncepti v Mariboru

Za več informacij in prijave smo na voljo na Razvojni agenciji Slovenske gorice, prek e-naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in na telefonski številki 051 660 865.

Vsi zainteresirani turistični ponudniki ste prijazno vabljeni, da se nam pridružite na delavnicah.

 

Nuša Lešnik

Nazadnje urejeno: nedelja, 05 februar 2023 21:11