banner fiskars2

Vpis

Fotoklub Diana: Razstava ob abrahamu

V Zlatorogovi galeriji se predstavljajo »foto lovci« Diane. Foto: arhiv LZS V Zlatorogovi galeriji se predstavljajo »foto lovci« Diane. Foto: arhiv LZS

Fotoklub Diana že pol stoletja združuje naravoslovne fotografe in se ob tem jubileju predstavlja z razstavo več kot 30 fotografij, ki so do meseca marca na ogled v Zlatorogovi galeriji na sedežu Lovske zveze Slovenije v Župančičevi ulici 9 v Ljubljani.

Bogato in izvirno fotografsko razstavo ob abrahamu Fotokluba sta slovesno odprla predsednik Fotokluba Diana Iko Krašovec in predsednik Lovske zveze Slovenije mag. Lado Bradač. V kulturnem delu otvoritve je nastopil Lovski pevski zbor Medvode. Na slovesni otvoritvi razstave je predsednik Fotokluba Diana podelil priznanja zaslužnim članom, Lovska zveza Slovenije pa je ob 50-letnici delovanja Fotoklubu Diana podelila plaketo za lovsko kulturo III. stopnje.

Člani Fotokluba Diana objavljajo svoje fotografije v domačih in tujih strokovnih ter poljudnoznanstvenih revijah in časopisih. Redno sodelujejo tudi na mnogih umetniških razstavah lovskih in naravovarstvenih fotografij doma in na tujem.